Så minskar du stressen kring larmet på jobbet

Arbetar du inom offentlig sektor och är på jakt efter ett användarvänligt larmsystem? Idag är det dessutom många anställda som upplever larmet som ett stressmoment. De vill inte komma först till arbetsplatsen, eller gå sist för dagen, för att undvika problem.

 

 

 

– De är rädda för att något ska gå fel. Med MapR Touch som larmpanel får du total överblick och kontroll över din larmanläggning, säger Robert Lindgren, försäljningschef på RCO Security.

 

RCO Security har utvecklat, tillverkat och sålt system samt produkter inom passer- och säkerhetssystem sedan 1976. Men vad är hemligheten bakom företagets succé? Enligt Robert Lindgren, försäljningschef, beror det på att de har ett stabilt system med omfattande funktionalitet som de hela tiden vidareutvecklar.

 

– Styrkan i RCO:s system är att det är ett passersystem med integrerat larm. MapR Touch är en av våra produkter. Det är en visuell larmpanel som är enkel att använda för den som ska slå på, eller av ett larm. Produkter som dessa underlättar vardagen för både de som arbetar i fastigheten, men även väktare. Om det till exempel skulle ske ett inbrott kan du låsa, eller blocka en dörr, säger han.

 

Högsta säkerhetsklass

 

Panelen ger total överblick över larmanläggningen och från MapR Touch kan du övervaka samt styra både inbrottslarm, driftslarm, dörrmiljöer och brandvarning. Du kan använda MapR Touch i hela larmanläggningen, eller i olika larmområden.

 

– MapR Touch har också högsta säkerhetsklass. Resultatet är en enkel, men trygg övervakning och styrning av den integrerade larmanläggningen, säger Robert Lindgren.

 

Anpassar systemen efter kunden

 

Han berättar att du även slipper tjutande larm varje gång någon råkar öppna en dörr vid fel tidpunkt, eller inte hinner stänga av larmet tillräckligt snabbt. Idag använder både kommuner, myndigheter och regioner RCO Securitys larmsystem.

 

– Vi anpassar våra system efter deras behov. Det spelar ingen roll om de har små anläggningar, eller stora fastigheter med komplexa behov, säger Robert Lindgren.

 

Läs mer

Minska stressen kring larmet på jobbet. Arbetar du inom offentlig sektor och är på jakt efter ett användarvänligt larmsystem? Läs mer här

Har du frågor och funderingar om RCO:s lösningar för passer- och säkerhetssystem? Läs mer om oss eller kontakta våra experter.

 

Om RCO Group

 

Gemensamt för bolagen i RCO Gruppen är att de utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem. I nära samarbete med sina kunder, partners och användare utvecklar de framtidens lösningar för den moderna, tillgängliga och digitala fastigheten.

 

Bolagen som ingår i gruppen är RCO Security, Dinbox, Nimly och Swedlock och ägs av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB.För mer information vänligen besök www.rcogroup.com.

Kontakta oss

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy.