Passersystem för vårdföretag

Vård 2.jpg

 

Behovet av och kraven på ett passersystem inom vården varierar stort. Ett sjukhus som är öppet dygnet runt med tusentals dörrar och ett stort patient- och besökarflöde har helt andra behov jämfört med ett mindre äldreboende där besökare bara kan hälsa på dagtid.

 

Tack vare skalbarheten i RCO:s passersystem kan alla tänkbara situationer och objektsstorlekar hanteras. Förutom ökad säkerhet och smidigare passager kan man bland annat även integrera inbrottslarm, brandvarning och kameraövervakning. Allting hanteras i samma mjukvara vilket ger total överblick för den som administrerar systemet.

Här kan du ta del av referenser inom flerbostad och fastighet

Ronald McDonald Hus i Göteborg

Vid utbyggnaden av Ronald McDonald Hus i Göteborg installerades RCO:s passersystem i skalet på byggnaden och även vid dörrarna till familjerummen.

Läs mer

Danderyds sjukhus

På ett sjukhus är många människor i rörelse, dygnet runt, årets alla dagar. Det ställer stora krav på säkerheten.

Läs mer

Capio S:t Görans sjukhus i Stockholm

Genom att installera det integrerade säkerhetssystemet R-CARD M5 MEGA har man på Capio S:t Görans sjukhus i Stockholm fått en flexibel lösning som är enkel att växa med.

Läs mer

Bli kontaktad av en av våra experter

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy.