Passersystem för flerbostad och BRF

Vi vet hur livet i en flerbostad fungerar. Barn som själva ska kunna ta sig in och ut ur lägenheter och entréporten. Obehöriga besökare som lyckas ta sig in i fastigheten. Tjafs i tvättstugan när bokade tider inte respekteras. Information som inte sprids till alla boende. Skadegörelse och nycklar på vift.

 

 

BRF.jpg

 

Allt fler bostadsrättsföreningar och fastighetsägare installerar moderna låssystem i sina fastigheter för att öka tryggheten för de boende. Våra lösningar för passersystem är både säkra och smidiga. Börja med en kortläsare i entrén och bygg ut med tilläggstjänster för fastighetens övriga funktioner. En lösning för hela fastigheten helt enkelt.

 

Byt ut fastighetens gamla kodlås mot ett säkert och smidigt passersystem..

 

Ladda gärna ner vår broschyr BRF & Flerbostad.

 

Läs mer om förfrågningsunderlag för flerfamiljshus.

 

Läs hur du kan Öka säkerheten med digitala dörrlås i hela fastigheten.

Här kan du ta del av referenser inom flerbostad och fastighet

Brf Louis De Geer byter till RCO:s passersystem och Enabla

När ett av kodlåsen började krångla hos Brf Louis De Geer Norrköping valde föreningen att byta från portkod till att öppna entrédörrarna med taggar istället. 

Läs mer

Så arbetar Balder med uppgradering av passersystem och låssystem i flerbostadshus

Fastighetsbolaget Balder är inne i en stark expansionsfas där bolaget både förvärvar fastigheter och producerar nya hyresrätter, bostadsrätter och kommersiella fastigheter. 

Läs mer

BRF Rud i Karlstad

Inbrott, skadegörelse och objudna besökare i trappuppgångarna. De ökande problemen i Brf Rud i Karlstad gjorde att styrelsen beslöt att höja säkerheten i fastigheterna.

Läs mer

Kajen 4 i Stockholm

Stölder ur postfack och id-kapningar, urinering i porten och okända som rörde sig i fastigheten. Ja, det var helt enkelt en otrygg och lite väl stökig miljö i bostadshuset Kajen 4 vid Liljeholmskajen i Stockholm. 

Läs mer

AB Bostäder i Lidköping

Det kommunägda bostadsföretaget i Lidköping, AB Bostäder, utrustade samtliga fastigheter med RCO:s passersystem, tvättstugebokning och informationstavlor. 

Läs mer

Byggebo i Oskarshamn

Med hjälp av bokningssystemet har bostadsföretaget Byggebo i Oskarshamn fått mer ordning och trygghet i tvättstugorna samtidigt som man lyckats sänka kostnaderna.

Läs mer

Fastighets AB CBN i Malmö

Fastighets AB CBN i Malmö ville öka tryggheten för sina hyresgäster och samtidigt förenkla arbetet för personalen.

Läs mer

Victoria Park i Eskilstuna

I Eskilstuna har man bland annat ökat tryggheten för hyresgästerna genom att installera passersystem, porttelefoner och tvättstugebokning från RCO i sina bostadsområden.

Läs mer

Bli kontaktad av en av våra experter

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy.