Våra värderingar

Våra värderingar är en betydelsefull del av vår vardag och är själva kärnan av vår arbetsplats, därför har vi samlat de under ett gemensamt begrepp RCO Core. Det är våra värderingar som möjliggör att vi är öppna för framtiden och som kommer att hjälpa oss att nå vår vision 2030.

 

Umgås_RCO_2616.jpg

 

Vi omfamnar morgondagen

 

Drivs du av att ständigt förbättras genom att tänka nytt, ta initiativ och vara öppen för morgondagens utmaningar. Ibland är det du som driver utvecklingen och ibland anpassar du dig efter den. Men det du alltid har med dig är viljan att se nya möjligheter och modet att agera.

 

Vi agerar smart

 

Tilltalas du av att jobba smart och effektivt med omtanke om dig själv, kollegor, kunder och omvärlden. När du själv inte sitter på svaren, frågar du någon som vet. Vi tänker långsiktigt i allt vi gör, värnar om våra resurser och värdesätter balans i livet.

 

Vi bygger tillit

 

Vi respekterar varandra och litar på att alla gör sitt bästa. Våra kunder och samarbets-partners känner ett starkt förtroende för oss och vi för dem. Genom att vi alltid är ärliga, schyssta och ger konstruktiv feedback, skapar vi en trygg kultur för alla individer och behov.

 

Vi växer tillsammans

 

Som ett team med en mängd olika och unika erfarenheter och perspektiv är vi oslagbara. Vi firar, kämpar och har kul tillsammans samtidigt som vi lär av varandra. Det är tillsammans vi utvecklas - som grupp, bolag, team, individer och med våra kunder.