Systemtestare/Testautomation

 

RCO växer och vi behöver bli fler medarbetare.

Vi söker dig som är en driven, kommunikativ och engagerad systemtestare med flera års erfarenhet till vårt utvecklingsteam.

I rollen som utvecklare hos oss kommer du tillsammans med ett team att utveckla och automatisera systemtester för våra befintliga och kommande produkter. Vi använder de senaste verktygen och metoderna, siktar högt och har en mycket ambitiös tillväxtstrategi.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att: 
xUnit eller motsvarande 
Testautomation och integrationstester 
.NET Core 
Python 
C# 
Git 

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande och flera års arbetserfarenhet av systemtestning och testautomation. Som person har du ett stort intresse för teknik, du är lösningsorienterad och du har en förmåga att finna strukturer i ditt sätt att arbeta. Du trivs med att arbeta självständigt, ta mycket eget ansvar och har även god samarbetsförmåga och trivs i situationer där du arbetar tillsammans med andra i teamet. Grundläggande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.

Meriterande är dessutom kunskap/erfarenhet av: 
ASP.NET Core 
REST 
SQL 
SQL Server eller motsvarande DBMS 
Entity Framework eller andra ORM:er 
Larm- och passersystem 

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta på ett företag som befinner sig på en spännande tillväxts- och förändringsresa med stora ambitioner för framtiden i en mycket expansiv bransch. Självklart erbjuder vi bland annat: tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag och en möjlighet att till arbete på distans. Vi strävar efter att vara ett “Great place to work” och vår målsättning är att bli branschens bästa arbetsgivare. 

Övrig information
Placeringsort: Stockholm/Järfälla med möjligheten att arbeta på distans. 

Skicka din ansökan och CV via email till jobb@rco.se. Vänligen skriv i ämnesraden namnet på befattningen du söker. 

Sista ansökningsdagen är 2021-08-31. Kontakt kring urval och intervjuer sker tidigast i mitten på augusti pga. semester.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!


Om RCO Security AB
Med sina smarta och säkra lösningar skapar RCO Security en trygg och smidig vardag. I nära samarbete med sina kunder, partners och användare utvecklar de framtidens larm- och passersystem för den moderna, tillgängliga och digitala fastigheten. RCO är just nu på en spännande tillväxtresa. Alla produkter utvecklas och tillverkas på huvudkontoret i norra Stockholm.

Om RCO Gruppen
RCO Gruppen består av RCO Security, Dinbox och EasyAccess. Gemensamt för bolagen i gruppen är att de utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem. RCO Security grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör av passer- och säkerhetssystem på den nordiska marknaden. I dag finns RCO Security representerat i Sverige, Norge och Finland. Dinbox är en ledande leverantör av fastighetsboxar och har sin verksamhet i Sverige. EasyAccess är ett innovativt norskt bolag som är ledande inom biometriska- och elektroniska lås- och säkerhetssystem med verksamhet i Norge och Danmark.

RCO Gruppen omsätter drygt 400 miljoner kronor och har cirka 140 medarbetare. RCO Security AB ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas. Läs mer på: https://www.rco.se