Passerkontroll offline

Har man ett stort antal dörrar, vilket allt som oftast är fallet i en kommun, eller dörrar på svårtillgängliga platser men som man ändå vill kontrollera kan man komplettera sitt system med så kallade offline-läsare. Läsare för offline-bruk har den stora fördelen att de inte kräver någon kabeldragning överhuvudtaget – med andra ord blir installationen väldigt smidig.

Läsarna går på batteri och enheterna varnar i god tid innan de förbrukat batterierna. Ett batteribyte kan användaren dessutom göra själv. Offline-läsarna har också möjlighet till extern strömförsörjning, vilket gör att man slipper batteribyten helt och hållet. I ett offline-system är det korten eller taggarna som överför behörigheter till offline-läsarna. Från offline-läsarna överförs på samma sätt händelseloggar tillbaka till systemet när användaren passerar en online-läsare.

Kontakta oss

Vad roligt att du har hittat hit. Fyll gärna i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se vår integritetspolicy.