Passerkontroll

Med ett system för passerkontroll slipper butiken den många gånger dyra och omständliga hanteringen av nycklar. Kort eller taggar används istället och skulle en anställd tappa dessa kan de enkelt spärras och ersättas, utan att något lås behöver bytas till en ofta hög kostnad.

Dessutom kan systemet programmeras så att vissa taggar eller kort bara fungerar på vissa dörrar under vissa tidsperioder. På så sätt minimerar man riskerna för bland annat stölder och obehörigt tillträde i butiken. Har man många eller otillgängliga dörrar kan man dessutom använda sig av offline-läsare. De har den stora fördelen att de inte kräver någon kabeldragning överhuvudtaget – med andra ord blir installationen väldigt smidig. Läsarna går på batteri och enheterna varnar i god tid innan de förbrukat batterierna. I ett offline-system är det korten eller taggarna som överför behörigheter till offline-läsarna. Passerlösningar från RCO är alltid skalbara och passar med andra ord alla behov – dessutom styrs allting från en och samma programvara oavsett storlek.

Kontakta oss

Vad roligt att du har hittat hit. Fyll gärna i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy.