LockR Cylinder

LockR Cylinder är den säkra och smidiga lösningen till ditt lås som passar alla typer av dörrar. Cylindern är både enkel att installera, administrera och använda. Det är en offlineläsare som inte kräver någon kabeldragning och den drivs av två CR2-batterier. Batteribyten sker smidigt från utsidan på dörren och cylindern blinkar när det är dags att byta.

LockR Cylinder administreras i passersystemet och vem som får komma in styrs av användarens behörighet som uppdateras vid passage i någon av onlinesystemets initieringsläsare (Mifare). 

Det finns knappt några dörrar där LockR Cylindern inte passar. Den lämpar sig utmärkt för lägenhetsdörrar och då även säkerhetsdörrar, dörrar till tekniska utrymmen, förråd, skåp, kontorsdörrar eller varför inte på vapenskåp och medicinskåp. Den passar på alla dörrar med en rundcylinder och det blir ingen åverkan på dörren eftersom du kan använda ditt befintliga låshus. Beroende på låshus och användningsområde går det att välja mellan medveten låsning och självlåsning.

Kontakta oss

Vad roligt att du har hittat hit. Fyll gärna i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se vår integritetspolicy.