Integration

RCO:s plattform R-CARD M5 är ett av de mest omfattande passersystemen på marknaden med integrerad larmstyrning. Systemet är även öppet för integration med andra system vilket gör att funktionaliteten kan utökas till att omfatta långt mer än det RCO är experter på. Genom API-integration kan kopplingar göras till andra system så att data och information synkas. Integrationer kan till exempel göras mot personalsystem eller andra administrationssystem för att undvika dubbelarbete, eller mot överordnade system för övervakning och styrning av fastigheten.

Med ett öppet och skalbart passersystem kan man med andra ord en stor mängd system integreras i samma lösning. Du kan börja i mindre skala och lägga till fler funktioner vartefter. 

Vi inleder samarbete med nya partners kontinuerligt och nya integrationer släpps regelbundet. Nedan finner du en lista över de integrationsmöjligheter som finns idag.

Kontakta oss

Vad roligt att du har hittat hit. Fyll gärna i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy.