Inbrottslarm och brandvarning

Genom att integrera inbrottslarmet i passersystemet förenklas användningen betydligt samtidigt som installationen blir både snabbare och billigare jämfört med separata system.

Med exempelvis den grafiska larmpanelen R-TOUCH 50 räcker det med några snabba tryck på den intuitiva pekskärmen för att hantera larmet. Är något fel får man upp meddelanden i klartext som förklarar vad som behöver åtgärdas innan larmet kan slås på. Att dessutom integrera brandvarning innebär bland annat att systemet automatiskt kan styra vilka dörrar som ska vara öppna respektive låsta vid brand. Detta innebär också att det inte krävs något batteribyte som med enskilda brandvarnare samtidigt som utlösta larm kan ljuda både lokalt och skickas direkt till väktare, butiksägare eller räddningstjänst. Har man mindre anläggningar med bara ett fåtal dörrar erbjuder RCO även kostnadseffektiva kompaktlösningar.

 

Kontakta oss

Vad roligt att du har hittat hit. Fyll gärna i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy.