Enabla –framtidens passersystem redan idag

 


 

Vad är Enabla?

Enabla är en utveckling av vårt nuvarande administrationssystem. Vår nästa generation helt enkelt. Det är ett framtidssäkert system som vi just nu utvecklar med användaren i fokus för att ännu bättre möta våra kunders behov. Även behov som inte finns idag. Känn dig trygg i att investera i ett system som kommer att utvecklas och bli bättre över tid, såväl säkerhetsmässigt, användarmässigt som funktionsmässigt.  Följ med oss på vår spännande resa mot framtiden.

Digitala passersystem

Digitala passersystem blir allt vanligare på marknaden. Enabla utvecklas på en modern plattform med den allra senaste tekniken. Systemet är enkelt att använda och tillgängligt från vilken dator, mobil eller surfplatta som helst.

Enabla är modernt, flexibelt och användarvänligt. All grundläggande funktionalitet kommer att bli densamma som i vår nuvarande lösning med en fortsatt lika hög säkerhetsnivå. Enabla kommer att fortsätta utvecklas över tid. Automatisk backup, regelbundna säkerhetsuppdateringar och ett ständigt förbättrat gränssnitt gör att systemet följer med i sin tid. En plattform att bygga vidare på.

För vem?

Enabla är ett system för både administratörer och tekniker och innehåller funktionalitet för att bygga upp och hantera ditt passersystem. Med Enabla är det lika enkelt att lägga till funktionalitet vid behov som att bygga ut passersystemet efter hand. Vi har satsat på att ta fram ett system som är lika bra för dig som installatör som för dig som användare.

Varför RCO?

Sedan 1976 har vi befunnit oss i säkerhetsbranschen. Med våra smarta och säkra lösningar skapar vi en trygg och smidig vardag och i nära samarbete med våra kunder, partners och användare utvecklar vi framtidens larm- och passersystem för den moderna, tillgängliga och digitala fastigheten.

Vi är stolta över att säga att vi har en djup kunskap och lång erfarenhet av säkerhetsbranschen, där vi vill vara med och driva skiftet mot ett mer tillgängligt, säkert och hållbart samhälle. Vi har redan idag ett av de mest kompletta passer- och larmsystemen på marknaden. Det ska vi fortsätta ta vara på i framtiden och självklart i arbetet med Enabla.

Är du återförsäljare? Logga in för att läsa mer om Enabla

 

Kontakta oss

Vad roligt att du har hittat hit. Fyll gärna i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy.