Enabla - Framtidens passersystem

 

Vad är Enabla?

Enabla är en mjukvaruplattform som knyter ihop hårdvaran i passersystemet och styr passagerättigheterna. Plattformen är också ett administrationsverktyg där parametrar för dörrar och rättigheter för användare sätts. Enabla är en framtidssäker plattform. Vi vågar därför lova att funktionaliteten, användarvänligheten och säkerheten kontinuerligt kommer bli bättre.

Molnbaserad plattform

Enabla ligger i molnet vilket gör det möjligt att komma åt administrationsverktyget från vilken uppkopplad enhet som helst. Det kan smidigt administreras av fastighetsägaren eller en servicepartner från en dator, läsplatta eller smartphone. Det finns flera fördelar med en molnbaserad plattform. Tillgängligheten utökas, systemet backas upp regelbundet och nya uppdateringar kan enkelt installeras.

Funktionalitet

Enablas gränssnitt är modernt och påminner om andra molnbaserade verktyg. Det är i sitt grundutförande ett passersystem. Alla våra hårdvaruprodukter som bygger upp ett passersystem kan kopplas till Enabla. Detta omfattar olika typer av centralenheter, läsare med strömkabel (online) och läsare med batteri (offline) samt porttelefoner.

Nya produkter som vi lanserar kan kopplas till systemet, men minst lika viktigt är att plattformen fungerar även med äldre hårdvara från RCO. Om du har ett passersystem från oss som är yngre än tio år kan systemet flyttas över till Enabla och administreras i den nya plattformen. Passersystemet kan då administreras från fler enheter i ett modernare gränssnitt med förbättrad användarvänlighet.

Över tid kommer Enabla att utökas med mer funktionalitet. Vi kommer stegvis bygga ut funktionalitetsnivån för att motsvara den i dagens R-CARD M5 plattform.

Tjänstebeskrivning

Läs tjänstebeskrivningen som bland annat innehåller kompatibel hårdvara här.

För vem?

I första steget är Enabla anpassat för kunder med behov av passersystem så som mindre flerbostadshus och bostadsrättsföreningar och mindre kontorsfastigheter och företagslokaler med behov av passersystem och externt larm. Vill du registrera en demokund? I den här videon beskriver vi hur - steg för steg. 

Appen Enabla Access

Passersystemet innefattar också en helt ny användarvänlig app, Enabla Access, som kan användas av personer i fastigheten för att öppna dörrar på distans eller dela ut tillfälliga koder. Enabla lägger grunden till säkra och tillgängliga fastigheter, både idag och i morgon.

Framtidssäkert system

Helt ny plattform som bara blir bättre med tiden

Högre säkerhet med mindre ansvar

Slipp datorn under skrivbordet

RCO sköter säkerhetskopieringen

Uppdateringar ingår

Flexibilitet

Skala upp (eller ner) ditt system över tid

Möjlighet att lägga till ny funktionalitet efter hand

Administration på distans

Enklare administration med inlogg från

vilken uppkopplad enhet som helst

Modernare system

Flytta över från M5 till Enabla

Behåll värdet av gjord investering

Prisvärt

Låg instegskostnad

Betala bara för den funktionalitet som önskas

 

Kontakta oss

Vad roligt att du har hittat hit. Fyll gärna i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy.