Bokning (generell)

Bokning är en annan bra funktion att koppla samman med passersystemet. Genom att integrera en bokningsmotor till RCO:s system kan passagerättigheter styras av vem som har bokat ett visst utrymme. Konferensrum kan bokas, precis som andra tillgängliga objekt dit personer önskar åtkomst under en viss tid. RCO erbjuder integrationer mot ett flertal bokningstjänster som listas nedan.

FRI (Idavall) – Via M5 Boka

Interbook (Explizit)– Via M5 boka

Royal Boka (Björsta Data) – Via M5 Boka

BokaMera – Via M5 Boka

Total Security Stockholm Entrify – Via M5 User API

Actor – Via M5 Boka

Rbook– Via M5 Boka

Tvättstugebokning (passtidsbokning)

Bokning är en annan bra funktion att koppla samman med passersystemet och styra tillträdet. Den person som bokat tvättiden är den enda som har tillgång till tvättstugan under den avsatta perioden.

Electrolux- Tillsammans med Electrolux Professional erbjuder RCO flera olika lösningar för bokning som inkluderar elektroniska informationstavlor som även kan fungera som portregister till bland annat flerbostad. Används Electrolux Professional-maskiner i tvättstugan så kan maskinerna kommunicera med bokningssystemet via ett eget nätverk vilket möjliggör en intelligent maskinstyrning.

Kontakta oss

Vad roligt att du har hittat hit. Fyll gärna i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy.