Bokning

Med ett bokningssystem för fastighetens gemensamhetslokaler som tvättstuga, bastu eller samlingslokaler undviker man problem med skadegörelse, orättvisor eller stölder. Man skapar också en tryggare miljö då det bara är den som bokat som har tillgång till lokalen.

Tillsammans med Electrolux Professional erbjuder RCO flera olika lösningar för bokning som inkluderar elektroniska informationstavlor som även kan fungera som portregister. Fastighetsägaren kan även erbjuda möjlighet till bokning via webbläsare och en app i mobiltelefonen. Vill man debitera sina hyresgäster för utnyttjad bokning kan man låta systemet skapa automatiska debiteringsunderlag som kan exporteras direkt till fastighetssystemet. Används Electrolux Professional-maskiner i tvättstugan så kan maskinerna kommunicera med bokningssystemet via ett eget nätverk vilket möjliggör en intelligent maskinstyrning.

 

Kontakta oss

Vad roligt att du har hittat hit. Fyll gärna i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se vår integritetspolicy.