Besökssystem

Besökssystem är vanliga i kontorsmiljöer för hantering av externa besökare till fastigheten. Besökssystemet kan integreras mot RCO:s passersystem så att externa besökare kan ges tillträde till vissa utrymmen under en viss tid. RCO har integrationer mot följande besökssystem:

Seriline Visitor – Ett besökssystem för alla behov
Denna lösning är framtagen tillsammans med Seriline och integrerar Visitor besökssystem med RCOs programvara R-CARD M5 version 5.42.2 eller senare via R-CARD Webadmin. Visitor är ett enkelt och smidigt besökssystem som hjälper dig registrera och administrera era besökare.

Ett besökssystem som lämpar sig för alla storlekar av företag och organisationer där det behövs ett pålitligt system för att ha kontroll på vilka som vistas i lokalerna.

Genom integrationen får registrerade besökare automatiskt tillfälliga behörigheter i RCOs passagesystem via Visitor. Systemet kan också generera en utrymningslista på alla som passerat med tagg samt de registrerade besökare som tillfälligt befinner sig i lokalen. Vill du veta mer om besökssystemet Visitor vänligen kontakta Seriline.

EasyID Easy Visit - Via paketerad lösning

Riw Software VisitLog - Via paketerad lösning 

ÅF visito - Via M5 AdminWebservice

Kontakta oss

Vad roligt att du har hittat hit. Fyll gärna i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy.