Alternativa öppningsmetoder

I digitala passersystem finns flera alternativ till nycklar. Kort och taggar är de vanligaste alternativen för boenden eller anställda som ska komma in genom ytterdörren, medan koder är alternativ för tillfälliga besökare. I takt med teknikutvecklingen tillkommer ständigt nya sätt att få tillgång. Ett sätt är via mobila accesser där den smarta telefonen kan användas som nyckel genom app-integration mot passersystemet. Utrustning för biometrisk access t.ex. avläsning av fingeravtryck eller ansiktsigenkänning kan också integreras mot passersystemet och vara ett alternativt sätt att öppna dörren. RCO har integrationer mot flera system för tillgänglighet utan nycklar eller taggar.

Accessy

Unloc

Precise Biometrics 

YOUNiQ integrerar ansiktsigenkänning med inpasseringssystem för att bekvämt och säkert kunna hantera inpassering till olika typer av byggnader. Tekniken bakom produkten baseras på artificiell intelligens som bekräftar en persons identitet genom dess unika ansiktsdrag, dess biometri. 

Integrerad med RCO M5 adderar YOUNiQ ansiktsigenkänning som autentiseringsfaktor. Inpasseringsbehörigheter kan hanteras direkt i RCO M5, i de fall där YOUNiQ används som besökssystem, hanteras besökarnas behörighet i YOUNiQ. 

- YOUNiQ adderar ansiktsigenkänning som ny autentiseringsfaktor i RCO M5. 
- Inpasseringsbehörigheter kan hanteras i RCO M5 beroende på upplägg. 
- Besökshantering kan ske via RCO M5 alternativt via *YOUNiQ beroende på upplägg.

*YOUNiQ kan även integreras med besökshanteringssystemet EastCoast Visit, vilket möjliggör inpassering samt incheckning med ansiktsigenkänning. 
För mer information: EastCoast x YOUNiQ  

Kontakta oss

Vad roligt att du har hittat hit. Fyll gärna i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy.