Administration

I RCO:s mjukvara M5 administreras allt kring passersystemet samt alla integrerade lösningar. Programmet är lättnavigerat, intuitivt och funktionsrikt.

Eftersom allt sköts från samma system har användaren full koll på sin anläggning och slipper arbeta i olika programvaror för olika ändamål – oavsett hur stort eller litet systemet är. Har man flera anläggningar eller en stor anläggning med olika avdelningar räcker det ändå med en central server. Vill man kan exempelvis varje anläggning eller avdelning ha en lokal klient för administration på plats – det är helt upp till användarens behov och önskemål. Med DBI-import kan ett valfritt urval av person- och kortdata importeras, exempelvis från personal- eller id-kataloger, och kopplas mot en mall. Det importerade urvalet erhåller då de egenskaper och kopplingar som definierats i mallen, exempelvis behörigheter på kort.

Kontakta oss

Vad roligt att du har hittat hit. Fyll gärna i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se vår integritetspolicy.