Administration

I RCO:s mjukvara M5 administreras allt kring passersystemet samt alla integrerade lösningar. Programmet är lättnavigerat, intuitivt och funktionsrikt. Eftersom allt sköts från samma system har användaren full koll på sin anläggning och slipper arbeta i olika programvaror för olika ändamål – oavsett hur stort eller litet systemet är. Har man flera anläggningar räcker det med en central server. Vill man kan man ha lokala klienter för administration på plats – det är helt upp till användarens behov och önskemål.

I M5-systemet ingår också ett grafiskt gränssnitt kallat INDIGRAF. Här kan ikoner för dörrmiljön placeras ut på en eller flera ritningar. Dörrmiljön presenteras dynamiskt som låst, olåst, öppen eller forcerad och man kan även programmera olika styrningar för dörren vilket gör att man centralt på enkelt sätt kan öppna eller aktivera styrningar i en dörr via den grafiska bilden. Används dörrmagnet kan man även se om en dörr står öppen eller är uppbruten. Har man integrerat larm i sin lösning finns även möjlighet att till- och frånkoppla larmområden samt få larmindikering med kvitteringsmöjlighet på samma ritningar.

Kontakta oss

Vad roligt att du har hittat hit. Fyll gärna i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se vår integritetspolicy.