Administration av passersystemet

Att administrera passersystemet i en flerbostad är lika enkelt vare sig det gäller ett stort bolag med många fastigheter eller en bostadsrättsförening med bara en fastighet. I RCOs mjukvara M5 administreras allting som har med passersystemet att göra.

För det lilla systemet kan exempelvis ordföranden i föreningen ha en dator hemma i sin lägenhet där man kan utföra smidig administration av systemet. Gäller det ett stort system räcker det med en central server för att sköta alla fastigheter från en och samma plats. Har man en driftansvarig på respektive plats eller fastighet kan varje sådan ha en egen klient för att administrera just sin del. I RCO:s mjukvara M5 administreras allt kring passersystemet samt alla integrerade lösningar. Programmet är lättnavigerat, intuitivt och funktionsrikt. Eftersom allt sköts från samma system har användaren full koll på sin anläggning och slipper arbeta i olika programvaror för olika ändamål.

 

Kontakta oss

Vad roligt att du har hittat hit. Fyll gärna i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

I och med att du fyller i kontaktformuläret kommer vi att registrera och behandla dina personuppgifter. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se vår integritetspolicy.