RCO tillsätter ny inköpsroll

Tisdag, 2 juni, 2015
Mattias Annas, 45, är sedan mitten av maj ny på RCO i rollen som Strategic Sourcing Manager. Hans uppgift är att på lång sikt förstärka inköpsavdelningen med både strategisk och operativ kompetens.

Some descriptionMattias kommer närmast från kontraktstillverkaren Hanza Group där han de senaste två åren varit ansvarig för strategiskt inköp inom elektronikdivisionen. Innan dess arbetade han under tolv år på St. Jude Medical som bland annat komponentingenjör, produktionschef och strategisk inköpare.

– RCO har ett behov av och starkt önskemål om att jobba mer aktivt med att bygga upp ett strategiskt tänkande på lång sikt när det gäller inköp. Detta kommer bli än mer viktigt framöver med tanke på våra ökande försäljnings- och produktionsvolymer, säger Lars Mattsson, vd för RCO.

– Vi ser även andra möjligheter med tanke på Mattias bredd och kompetens, framför allt inom kvalitetsarbetet samt utveckling av produktion och tillverkning, tillägger Lars Mattsson.

– Det känns väldigt roligt, inspirerande och intressant att få komma till RCO. Det är ett mycket framgångsrikt bolag och jag hoppas kunna bidra till fortsatt framgång med min kompetens när det gäller just inköp, säger Mattias Annas.