RCO Security söker en marknadsassistent

Torsdag, 20 juni, 2019

Du ansluter till ett prestigelöst företag med platt organisation och snabba beslutsvägar som präglas av en positiv och sund företagskultur. RCO och är inne i en expansiv fas med många spännande nyheter på gång och du får arbeta med tekniska och innovativa säkerhetslösningar av högsta kvalitet. Med ett starkt varumärke i ryggen får du möjlighet vara med på vår spännande resa.

Arbetsuppgifter och tjänsten

I rollen som marknadsassistent blir du en viktig del i våra fortsatta framgångar när det gäller att marknadsföra våra lösningar och produkter inom passer- och säkerhetssystem. Du kommer att tillhöra marknadsavdelningen som består av en marknadsansvarig och dig. Rollen är operativ med egna ansvar och stora möjligheter att själv komma med förslag på förbättringar

Tjänsten passar dig som trivs i en bred roll och som inte har något emot att jobba med alla förekommande uppgifter på en mindre marknadsavdelning. Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Löpande publiceringar på webben
  • Nyhetsbrev
  • Ansvara för mässor och event
  • Ansvara för give aways
  • Ansvara för produktinformation till återförsäljare och grossister
  • Producera grafiskt material såsom produktblad och broschyrer


Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper av InDesign och Photoshop och gärna något publiceringsverktyg för nätet. Tjänsten kräver mycket goda svenska kunskaper i såväl tal som skrift och det är meriterande med kunskaper i norska eller finska.

Som person är det viktigt att du tycker om bredden i marknadsarbetet, är ansvarstagande, kundfokuserad, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Kanske har du arbetat inom en liknande roll på ett större företag och vill ha en tjänst med större bredd och mer ansvar?

Du erbjuds en fantastisk möjlighet att vara med och utveckla marknadsfunktionen inom ett snabbväxande företag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vid eventuella frågor kontakta Thord Avodin, försäljnings- och marknadschef på 073-633 40 56 eller Agnes von Schulzenheim, marknadsansvarig på 070-633 40 36.

Skicka ansökan och CV till e-post: jobb@rco.se

RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Idag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Sammanlagt har RCO cirka 80 anställda fördelade på tre länder där merparten arbetar i Sverige. RCO omsätter över 200 miljoner kronor och har de senaste åren uppvisat en väldigt positiv tillväxt. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB.