RCO rekryterar säljare till Göteborg

Måndag, 24 oktober, 2016
RCO Security har anställt Martin Planvall, 45, i rollen som säljare stationerad vid kontoret i Göteborg. Planvall är på plats hos RCO sedan den 21 oktober och ansluter närmast från Dorma/Kaba där han under de senaste två åren också arbetat med försäljning.


Martin Planvall har även en historia från Göteborgs universitet som projektledare på fastighetsavdelningen under drygt fyra år. Han känner därför till beställarledet väl – en styrka han nu tar med sig in i RCO.

– Jag känner till branschen och dess utmaningar och möjligheter väldigt bra, och jag hoppas kunna bidra mycket till RCO:s fortsatta framgångar i Göteborgsområdet. Resan jag har framför mig på RCO känns väldigt inspirerande och det ska verkligen bli kul att komma igång, säger Martin Planvall.

– Martin känns som helt rätt person att axla denna utmaning. Med hans branscherfarenhet och vana som beställare av våra typer av produkter och tjänster har vi alla möjligheter att öka trycket ytterligare i Göteborg med omnejd. Tillsammans med kontorskollegan Tobias Nilo kommer dessa två herrar utgöra ett utmärkt team, säger försäljningschef Patrik Drugge.