RCO rekryterar säljare i Norge

Måndag, 7 mars, 2016
RCO Security har anställt Joe-André Værnes i rollen som Key Account Sales vid kontoret i Oslo. Joe-André kommer närmast från Securitas och han blir nu den fjärde medarbetaren vid det norska kontoret.

Joe-André Værnes har arbetat i säkerhetsbranschen sedan 2009 då han började som väktare på Securitas. Där har han sedan haft flera olika roller och innan han tog steget över till RCO jobbade han med teknisk försäljning. Joe-Andrés uppdrag blir nu att bidra till en fortsatt ökad försäljning av RCO:s produkter och lösningar i Norge.

– Jag älskar försäljning och ser fram emot utmaningen på RCO. Det känns inspirerande att komma till ett mindre bolag där man snabbt kan göra skillnad, så jag är verkligen ivrig att komma igång, säger Joe-André Værnes.

– Vår verksamhet i Norge har haft en väldigt positiv utveckling och med Joe-André på plats har vi möjligheter att lägga i ytterligare en växel. Joe-André är en ung och hungrig kille och det ska bli roligt att se vad han kan åstadkomma på marknaden, säger landschefen Tor-Arne Aarhus.