RCO lanserar porttelefon med initiering

Onsdag, 24 maj, 2017
Nu släpper RCO Security porttelefonen PA-519. En av de stora höjdpunkterna med denna nya modell är att den stödjer initiering för offline-läsarna i bolagets NoKey offline-serie.

– Det är en funktion som varit efterfrågad och nu finns den där. I en och samma enhet kan vi alltså nu erbjuda porttelefoni, kortläsare och initiering för offline-läsare vilket naturligtvis känns väldigt bra, säger Henrik Paulsson, RCO:s marknadschef.

PA-519 är en porttelefon med tydlig display för digitalt boenderegister. Besökaren bläddrar enkelt med piltangenterna till rätt person/lägenhet/företag och trycker på ring så ringer den upp aktuellt nummer. Mottagaren svarar med sin fasta telefon eller mobil och öppnar dörren med en knapptryckning. Porttelefonen fungerar dessutom som en vanlig passerläsare för kort eller kod och handhavandet kan även konfigureras så att besökare exempelvis på kvällar och nätter måste trycka mottagarens hela telefonnummer.

Porttelefonen erbjuds i svart eller vitt utförande, är helt integrerad i RCO:s R-CARD 5000-system och kan fritt kombineras med andra läsare, boknings- eller manöverpaneler. Porttelefonen erbjuds i både Prox- och Mifare-modell och ansluts direkt till undercentralen UC-50. Dessutom erbjuder alltså Mifare-modellen även initiering för offline-läsarna i NoKey offline-serien.