RCO lanserar elektronisk cylinder och välkomnar alla dörrar till vår lösning

Tisdag, 28 maj, 2019

Vi kallar den LockR Cylinder

Efter många diskussioner med fastighetsägare och säkerhetschefer, har vi förstått hur svårt det kan vara att balansera säkerhet med smidighet. Att de som bor eller arbetar i en fastighet både ska känna sig trygga och ha en bekväm och smidig vardag. ”Med den insikten har vi under två år designat, testat och utvecklat och nu är vi väldigt stolta att kunna presentera en ny smart cylinderlösning på marknaden. Vi kallar den LockR Cylinder” säger Thord Avodin, försäljnings- och marknadschef på RCO.

Minskad administration och sänkta kostnader

Den största utmaningen med nycklar är den omfattande administrationen. Dessutom ger nyckelanvändning ingen möjlighet att styra och hantera behörigheter på ett flexibelt sätt. En tagg löser många problem eftersom den är elektroniskt programmerbar och man kan spärra den i systemet. Om man förlorar en nyckel och det är en huvudnyckel kan man behöva byta ut alla cylindrar i en fastighet. Vilket kan bli väldigt kostsamt. Vi var ute efter en smart lösning som kunde ersätta hela nyckelknippan, men som skulle vara lätt och snabb att installera utan att kompromissa på säkerhet och kvalitet.

Nu välkomnar vi alla dörrar till vårt passersystem

Självklart uppnår vi allra högsta standard, låsklass 5 och IP67. Med tagg istället för nyckel kan man väldigt enkelt integrera alla dörrar i systemet. Det ger full kontroll.

LockR är lätt att installera, enkel att integrera, smidig att använda, Alla typer av dörrar kan säkras. Lägenhetsdörrar, kontorsdörrar, dörrar till vind, källare och cykelförråd.

 

För mer information kontakta:

Agnes von Schulzenheim, marknadsansvarig, RCO Security AB

Telefon: 08-546 560 19

E-post: agnes.schulzenheim@rco.se

 

Om RCO Security AB

Svenska RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. I dag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Bolaget har de senaste åren uppvisat en god tillväxt och lönsamhet. RCO omsätter drygt 200 miljoner kronor och har cirka 90 anställda. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt agenda 21 av Järfälla kommun. www.rco.se