RCO förstärker – anställer två nya säljare

Onsdag, 12 november, 2014
RCO Securitys försäljning av passerprodukter har gått mycket starkt fram under lång tid och därför har bolaget nu valt att förstärka på just säljsidan. Ulf Carlsson och Jouni Mäntylä har sedan måndagen den 10 november anslutit för att öka bolagets närvaro på marknaden ytterligare.

Ulf Carlssons ansvar blir att stärka upp i norra Norrland och Stockholm. Han har jobbat i säkerhetsbranschen sedan 1988 och kommer till RCO från Multicom Security där han jobbade med försäljning. Innan dess var han 22 år på Bewator/Siemens i olika roller, bland annat försäljningschef, vice vd och ansvarig för den tekniska supporten.

Jouni Mäntylä har innan han kom till RCO jobbat åtta år på Swesafe som projektledare och säljare. Han har varit i branschen sedan 1984 och är tekniker i botten. Elektronik, kameraövervakning och passer- och inbrottslarmsystem är hans huvudområden och han kommer att arbeta i Stockholm med omnejd.

– Eftersom försäljningen går som tåget är det naturligt för oss att stärka upp på säljsidan. Ulf och Jouni är två mycket kompetenta herrar och det känns väldigt bra att de valt att komma till oss på RCO Security, säger Patrik Drugge, försäljningschef.

Some description