RCO är årets säkerhetsföretag 2015

Fredag, 11 september, 2015
RCO Security vann kategorin "Årets säkerhetsföretag" när Skydd och Säkerhets Security Awards gick av stapeln den 17 september.

– Vi är naturligtvis väldigt stolta över att först och främst ha varit nominerade två år i rad, och dessutom i år få äran att vinna. Det går väldigt bra för RCO och det finns ett stort intresse för vårt erbjudande på marknaden. RCO består av en samling mycket kompetenta och drivna människor och vi har dessutom väldigt kul på jobbet. Det är också oerhört högt i tak vilket ger utrymme för ett stort kreativt flöde inom våra väggar. Dessa är några beståndsdelar till att vi nu blivit utsedda till årets säkerhetsföretag, och dessutom ytterligare ett kvitto på att vi verkligen går i rätt riktning med vår verksamhet, säger Henrik Paulsson, marknadschef vid RCO Security.

Tidningen Skydd & Säkerhets mål med Security Awards är "att med utmärkelserna i olika kategorier lyfta fram de goda exempel och det stora engagemang som finns i säkerhetsbranschen. Vår målsättning är sätta strålkastarljuset på de företag, lösningar och personer som på olika sätt bidrar till utveckling."

RCO var nominerat i kategorin "Årets säkerhetsföretag" tillsammans med Outpost24 och 2Secure. Klicka här för att se årets samtliga vinnare.

Some description

Some description

RCO:s Anders Claesson och Christian Lund mottog utmärkelsen på Cafè Opera.