Nytt huvudkontor för RCO Security

Onsdag, 27 maj, 2015
RCO Security har på senare tid haft en stor försäljnings- och personalökning vilket har gjort att företaget vuxit ur det gamla kontoret i Järfälla, Stockholm. I juni flyttade RCO därför till betydligt större lokaler, även de belägna i Järfälla.

– Det är vår kraftiga expansion som föranlett denna flytt och vi har på senare tid varit i stort behov av mer produktions- och kontorsyta. Nu går vi från 1 500 till 3 500 kvadratmeter och på nya kontoret får vi gott om plats att ytterligare växa under många år framöver, säger Lars Mattsson, vd för RCO.

Precis som tidigare kommer hela bolagets verksamhet, från produktion och service till utveckling och administration, att finnas på ett och samma ställe.

– Det är en oerhörd styrka att vi har all verksamhet samlad, det ger en svårslagen närhet mellan avdelningarna och möjliggör snabba beslut och snabb återkoppling till våra kunder oavsett vad det gäller, säger Lars Mattsson.

Flytten till Kaminvägen 1 i Järfälla, en fastighet som tidigare bland annat varit elektronikkedjan OnOffs huvudkontor, skedde vecka 24 och bolaget finns alltså nu på plats i de nya, större och betydligt mer ändamålsenliga lokalerna.