Nya rekryteringar för RCO Finland

Måndag, 2 juli, 2018
Tapani Tuohimaa, Jouni Asikainen och Tommi Lehmuskoski ansluter sig till det växande nordiska säkerhetsföretaget RCO Security. Tillsammans med landschefen Petrus Liczkoski Ruuth är de teamet som ska ta nästa steg i etableringen av RCO i Finland.

Petrus Liczkoski Ruuth påbörjade etableringsresan av RCO Finland i höstas och har sedan dess kommit på god väg. Nu får han förstärkning av ytterligare tre personer med gedigen branscherfarenhet och spetskompetens som kommer att vara en viktig tillgång i den fortsatta utvecklingen av RCO som en nordiskt etablerad säkerhetsaktör.

Tapani Tuohimaa kommer att tillträda tjänsten som Senior Sales. Han har en lång branscherfarenhet inom säkerhet och har arbetat bland annat på Securitas, Flexim Security och SOL Palvelut.

-  RCO är en välkänd säkerhetssystemleverantör med ett utmärkt rykte och stor kundnöjdhet på den svenska säkerhetsmarknaden. Detta skapar en bra plattform också för vår framtid här i Finland. Med tanke på RCO:s högkvalitativa produkt- och serviceportfölj är jag övertygad om att RCO kommer att vara en seriös utmanare även i Finland. Det ska bli riktigt roligt att få vara med och bidra till att skapa en lika framgångsrik resa här, säger Tapani Tuohimaa.

Jouni Asikainen kommer att fokusera på Technical Sales. Jouni har en lång erfarenhet inom elektronisk säkerhet och kommer senast från ABLOY OY.

-  Jag ser fram emot att starta den tekniska försäljningen hos RCO Security i Finland. Med min långa erfarenhet inom elektronisk säkerhet kompletterat med min senaste examen inom säkerhet från Laurea University of Applied Sciences, hoppas jag kunna lägga en bra grund för RCO:s finska framgång. RCO:s produkter ger ett nytt perspektiv till den finländska säkerhetsbranschen, så vi har intressanta år framför oss, kommenterar Jouni Asikainen.

Tommi Lehmuskoski ska genom sin roll som KAM fokusera på kundbearbetning inom återförsäljare och även slutkund. Tommi kommer senast från Kauko Oy där han jobbade som Sales Manager.

- Det känns som en fantastisk möjlighet att få vara med och starta RCO:s verksamhet i Finland. Jag ser upp till detta företag och kommer att ge mitt bästa för att få en fin start på verksamheten. Fint att kunna höra till RCO, säger Tommi Lehmuskoski.

 

 

För mer information kontakta:
Petrus Liczkoski Ruuth, Country Manager RCO Security OY
Telefon: 073-633 40 50
E-post: petrus.ruuth@rcosecurity.fi