Förstärkning i Sverige och Norge

Måndag, 23 februari, 2015
RCO Security har anställt Runar Log i rollen som teknisk support för bolagets verksamhet i Norge. Dessutom har Gunnar Färnert, chefskonstruktör, anslutit till kontoret i Stockholm.

Runar Log har över 15 års erfarenhet från säkerhetsbranschen och kommer närmast från Siemens Building Technologies. Där har han sedan 2007 jobbat med passerkontroll, larm och kameraövervakning i rollen som serviceingenjör. Innan dess arbetade han under sju år på G4S på flera olika positioner, bland annat som servicetekniker och operativt ansvarig för serviceavdelningen. Runar Log kommer så småningom hantera alla support-ärenden för RCO:s räkning i Norge.

Gunnar Färnert, med bakgrund från KTH (materialteknik) och University of Tennessee (computer science) drev eget konsultbolag på 90-talet och levererade bland annat skräddarsydda forskningsapparaturer till doktorander och professorer på KTH samt lösningar till Volvo, Nifab och Tetrapak. År 2011 anställdes han av Svensk Konstruktionstjänst och var bland annat projektledare på GE. Han var dessutom involverad i framtagandet av RCO:s nya läsareserie NoKey offline.

Some description  Some description

Runar Log och Gunnar Färnert, båda nyanställda på RCO.