Bli återförsäljare

Som återförsäljare till RCO får du tillgång till marknadens bästa passersystem med integrerat godkänt larmsystem ända upp i larmklass 3/4. Vi har även en komplett systemlösning för flerbostad med porttelefoner, tvättstugebokning och informationstavlor.

Vi har samarbeten med olika leverantörer inom kameraövervakning, styr och regler samt mätvärdesinsamling i lägenheter. En av de stora fördelarna är att allt kan integreras i samma system. I grunden är det en och samma centralenhet som allt kan kopplas till. Detta är vi ensamma om i branschen och ingen har ett mer flexibelt och komplett system som klarar både säkerhetsanläggningar och flerbostadssystem i samma plattform. Förutsättningen för att kallas återförsäljare är att man jobbar med installationer inom el, lås eller larmbranschen.


Som återförsäljare till RCO
erbjuds du kontinuerligt utbildningar inom installation, handhavande och driftsättning. Vi lär dig exempelvis att sälja systemen genom vår kurs "Sälj och projektering", en utbildning som informerar om RCO:s produktutbud samt vilka möjligheter som slutkunden erbjuds med systemet.

Som återförsäljare till RCO kan vi tillsammans med dig bearbeta marknaden antingen genom sambesök med någon av våra säljare eller att vi tillsammans anordnar ett seminarium där vi bjuder in dina slutkunder och kör vår presentation och exempelvis avslutar med lunch.

Som återförsäljare till RCO kommer du att få tillgång till objekt som våra säljare bearbetar. Vi besöker i allt större utsträckning slutkunder för att påverka dessa att välja vårt fabrikat. Detta kan du dra nytta av genom att vara med och räkna på de objekt som dyker upp. RCO säljer aldrig direkt till slutkund utan detta är ren lobbyverksamhet som skall gynna både dig och oss att få fler affärer.

Som återförsäljare till RCO får du tillgång till marknadens bästa service och support.

Som återförsäljare till RCO kommer du att erhålla konkurrenskraftiga priser och produkter med hög kvalitet.

Som återförsäljare till RCO kommer du att garanterat bli nöjd och tillsammans kommer vi att skapa affärer.


Välkommen att kontakta oss för en närmare presentation av vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Klicka här för att ta del av våra allmänna villkor.