Ny försäljningschef till RCO

Det händer mycket på RCO Security och bolaget satsar ordentligt på framtiden. Madeleine Wettergren har anställts som ny försäljningschef för region Norr. Hon ersätter Michael Rehlin som går över till rollen som specialistsäljare med fokus på segmentet fastighetsägare/flerbostad.

Madeleine har lång erfarenhet av säljledning och kommer närmast från Techstep Sweden AB där hon hade rollen som Sales Director.

Jag är väldigt glad och tacksam över möjligheten att få följa med på RCOs fortsatta utvecklingsresa. RCO är ett otroligt spännande bolag med hög kompetens inom sitt område. Det händer mycket och bolaget växer. Med min erfarenhet från IT-branschen känner jag att vi har mycket att lära av varandra och jag ser fram emot vår gemensamma framtid tillsammans med våra kunder och partners", säger Madeleine Wettergren.

I samband med tillsättningen av Madeleine som ny försäljningschef och satsningen på segmentssäljare kliver Claes Gustafsson in i rollen som specialistsäljare för segmentet offentliga verksamheter.

Med Madeleines kunskap och erfarenhet av säljledning från IT-branschen får vi in ytterligare spetskompetens till RCOs säljorganisation. Hennes starka kundfokus och moderna ledaregenskaper kommer bidra starkt till vår fortsatta framgång. Jag är dessutom glad att vi nu kan nyttja Michael Rehlins och Claes Gustafssons fulla kompetens och fokus i sina roller som specialistsäljare”, säger Thord Avodin, sälj- och marknadsdirektör, RCO Security AB.

Utvecklingen av RCOs säljorganisation fortsätter närmast med tillsättningen av två nya distriktssäljare under våren.

För mer information kontakta:
Agnes von Schulzenheim, Marknadschef, RCO Security AB
Telefon: 073-633 40 36
E-post: agnes.schulzenheim@rco.se 

 

Om RCO Security AB
Svenska RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. I dag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Bolaget har de senaste åren uppvisat en god tillväxt och lönsamhet. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt agenda 21 av Järfälla kommun. www.rco.se