RCO förstärker styrelsen och utser Britt Lindqvist till ny styrelseledamot

Britt Lindqvist tillträder i februari som ny styrelseledamot i RCO Security Group AB. Britt är i dag verksam som utvecklingschef på Vasakronan och har en gedigen bakgrund inom affärsutveckling i ett flertal branscher. 

Det händer mycket på RCO Security och bolaget satsar ordentligt på framtiden med sina smarta och säkra passer- och säkerhetslösningar.

”Vi har tidigare aviserat att vi tillsatt en affärsutvecklingschef på RCO och detta är ytterligare ett steg i att utveckla organisationen. Britt kommer med sin erfarenhet från fastighetsbranschen förstärka kundperspektivet och stötta bolaget i att öka förståelsen för resan mot den digitala fastigheten. Med Britt ombord kommer vi utveckla både vårt kunderbjudande och vår egen organisation" säger Fredrik Sidhagen, VD på RCO Security AB.

”RCO är ett spännande bolag i en bransch som kommer spela en central roll i fastighetsbranschens utveckling och digitalisering. Jag ser fram emot att bidra till RCOs fortsatta framgång och tillväxtresa.” kommenterar Britt Lindqvist.

För frågor kontakta
Fredrik Sidhagen, VD
fredrik.sidhagen@rco.se
0736334040

 
Om RCO Security AB
Svenska RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. I dag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Bolaget har de senaste åren uppvisat en god tillväxt och lönsamhet. RCO omsätter drygt 200 miljoner kronor och har cirka 90 anställda. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt agenda 21 av Järfälla kommun. www.rco.se