Ny CEO till nimly

Nimly är inne i en spännande tillväxtfas med långsiktig satsning inom smarta hemkategorin på de skandinaviska marknaderna. Som ett led i denna satsning välkomnar vi Alexander Vestin som ny Group CEO. Alexander är en nygammal kollega då han tidigare agerade interim VD på nimly och har snabbt installerat sig på nytt.

Alexander har lång erfarenhet av global expansion och distribution inom detaljhandel. Han agerade interim VD på nimly under ett halvår 2022 och tar med sig en bred erfarenhet från tillväxtbolag inom både konsument- och industriprodukter. 

"Det är jättekul att vara tillbaka på nimly och att ha styrelsens förtroende att leda företaget i en otroligt spännande fas. Vi har stor tillväxtpotential i en expansiv och innovationsdriven bransch. Jag ser fram emot att tillsammans med mitt team driva nimlys tillväxtresa - både på och utanför vår skandinaviska hemmamarknad. Ett fokus innevarande år är att ta hand om det fina förtroende som våra återförsäljare har gett oss samt att öka försäljningen ytterligare." säger Alexander Vestin.

Jag är jätteglad att Alexander nu är en del av RCO Group. Med sin långa erfarenhet av affärsledning, varumärkesbyggande och med sitt starka kundfokus kommer han bli en stor tillgång för oss på vår fortsatta väg framåt. Med Alexander i ledningen får vi ytterligare kraft i vår förändringsresa." säger Fredrik Sidhagen, VD, RCO Group

För mer information kontakta:
Alexander Vestin
Telefon: +4670 566 70 00
E-post: alexander.vestin@nimly.ioOm RCO Gruppen
nimly är majoritetsägt av RCO Group. Gemensamt för bolagen i RCO Group är att de utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem. I nära samarbete med sina kunder, partners och användare utvecklar RCO Group framtidens lösningar för den moderna, tillgängliga och digitala fastigheten. Bolagen som ingår i gruppen är RCO Security, Dinbox, Swedlock och Nimly. RCO Group ägs av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. För mer information vänligen besök www.nimly.io och RCO Group.