RCO Group tillsätter ny VD för RCO Security

RCO Group fortsätter att utvecklas och nu tas nästa steg i att främja tillväxt och utveckling inom gruppen. Fredrik Sidhagen fortsätter som VD för RCO Group medan Niklas Roumeliotis har utsetts till ny VD på RCO Security. Han tillträdde rollen den 16 augusti 2023.

Niklas kommer närmst från rollen som strategi- och affärsutvecklingschef för RCO Group. Han har en bred och relevant bakgrund av verksamhetsutveckling från både industribolag och som managementkonsult.


Niklas Roumeliotis, VD, RCO Security AB

"Jag är både hedrad och entusiastisk över att bli utnämnd till VD för RCO Security", säger Niklas Roumeliotis. "Jag ser fram emot att fortsätta stärka vår position som en marknadsledande aktör och driva innovation och tillväxt inom företaget. Tillsammans med vårt kompetenta team kommer vi att fortsätta erbjuda högkvalitativa och innovativa säkerhetslösningar till våra kunder och återförsäljare"

"För att driva RCO Group framåt på bästa sätt har vi beslutat att göra dessa förändringar i vår ledningsstruktur", säger Fredrik Sidhagen, tidigare VD för RCO Security AB tillika VD för RCO Group. "Jag är övertygad om att Niklas kommer att leda RCO Security mot nya höjder och jag ser fram emot att fokusera på moderbolaget för att främja övergripande tillväxt och affärsstrategier inom RCO Group."

För mer information, vänligen kontakta:


Fredrik Sidhagen, VD, RCO Group AB
Telefon: 073-633 40 40
E-post: fredrik.sidhagen@rco.se

Niklas Roumeliotis , VD, RCO Security AB
Telefon: 070-289 26 69
E-post: niklas.roumeliotis@rco.se

 

Om RCO Group
Gemensamt för bolagen i RCO Group är att de utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem. I nära samarbete med sina kunder, partners och användare utvecklar de framtidens lösningar för den moderna, tillgängliga och digitala fastigheten. Bolagen som ingår i gruppen är RCO Security, Dinbox, Nimly och Swedlock och ägs av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. För mer information vänligen besök www.rcogroup.com.

 

Om RCO Security
RCO Security utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passersystem och larmsystem. Här jobbar man nära kunden för att förstå behoven och tillsammans utveckla rätt system. Från stora integrerade säkerhetssystem för styrning av tillgång, passage och inbrottslarm i flera fastigheter spridda över landet, till kodlås för en enda dörr. För mer information vänligen besök www.rco.se.