Ny Chief Commercial Officer till RCO

Det händer mycket på RCO och vi satsar ordentligt på framtiden. Vi välkomnar Claes Löfgren till den nya tjänsten som CCO från och med april. I rollen ingår att ansvara för försäljning och marknad på RCO-bolagen.

Claes har lång erfarenhet av försäljnings och affärsledning och kommer närmast från betalningsföretaget Nets där han hade ansvaret för affärsområdena Mobility och Corporate sales i Europa.

Det känns jättebra att få möjligheten att vara delaktig i utvecklingen av RCO. Vi har en stor tillväxtpotential och befinner oss i en spännande bransch som utvecklas snabbt. Jag ser fram emot att tillsammans med mitt team vara med och förändra och utveckla RCO på vår tillväxtresa samtidigt som vi självklart ska tillvarata det fantastiska jobb som redan är gjort och förvalta våra styrkor; kvalitet, närhet, enkelhet och smidighet", säger Claes Löfgren.

Jag är jätteglad att Claes nu är en del av RCO. Med sin långa erfarenhet av affärsledning, digitalisering och med sitt starka kundfokus kommer han bli en stor tillgång för oss på vår fortsatta väg framåt. Med Claes i ledningen får vi ytterligare kraft i vår förändringsresa." säger Fredrik Sidhagen, VD, RCO Security AB.

För mer information kontakta:
Agnes von Schulzenheim, Marknadschef, RCO Security AB
Telefon: 073-633 40 36
E-post: agnes.schulzenheim@rco.se

 

Om RCO Gruppen


Gemensamt för bolagen i RCO Gruppen är att de utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem. I nära samarbete med sina kunder, partners och användare utvecklar de framtidens lösningar för den moderna, tillgängliga och digitala fastigheten. Bolagen som ingår i gruppen är RCO Security, Dinbox och Easy Access och ägs av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. För mer information vänligen besök www.rco.se