RCO sponsrar Qnet

Vi på RCO vill ha fler kvinnor i säkerhetsbranschen. Vi arbetar aktivt för att göra skillnad och har initierat projektet Girl Power som syftar till att fler tjejer skall söka sig till el/energiprogrammet på gymnasiet och upptäcka alla de möjligheter som finns inom säkerhetsbranschen. Läs mer här.

 

 

Som en del i vårt arbete har vi valt att sponsra Qnet, en ideell förening för kvinnor inom säkerhet. Qnet är ett nätverk som vill säkra den kvinnliga tillväxten i säkerhetsbranschen genom att skapa ökad samverkan mellan kvinnor som arbetar med, eller utbildar sig inom, säkerhet i olika roller och verksamheter. 

Vi vill självklart vara med och sponsra detta viktiga nätverk då vi är övertygade om att en viktig del för att locka kvinnor till branschen är att visa upp förebilder och bjuda in till dialog och erfarenhetsutbyte” säger Tarja Hillbom Välilä, Kvalitet- och Miljöansvarig på RCO och projektledare för Girl Power

Om Qnet
Qnet är ett nätverk som vill säkra den kvinnliga tillväxten i säkerhetsbranschen genom att skapa ökad samverkan mellan kvinnor som arbetar med, eller utbildar sig inom, säkerhet i olika roller och verksamheter. Qnet är en mötesplats där medlemmarna kan utbyta kunskaper och erfarenheter.

Om RCO
Svenska RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. I dag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Bolaget har de senaste åren uppvisat en god tillväxt och lönsamhet. RCO omsätter drygt 200 miljoner kronor och har cirka 90 anställda. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas.